Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 14:06

Peteat - Dog Treats

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Εταιρεία

Η πρώτη και καλύτερη κουζίνα στην Ελλάδα για σκύλους και γάτες, η Peteat, έχει προετοιμάσει ένα πλούσιο και ισορροπημένο menu για τους τετράποδους φίλους μας με στόχο να συμβάλλει στην βελτίωση της ζωής τους μέσα από την διατροφή τους!

Στα τέλη του 2014, μετά από αρκετή μελέτη και με την βοήθεια εξειδικευμένων κτηνιάτρων, δημιουργήθηκε η Peteat, η πρώτη κουζίνα με φρεσκομαγειρεμένη τροφή για σκύλους στην Ελλάδα!

Χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, φρέσκα λαχανικά και κρέας πιστοποιημένο για ανθρώπινη κατανάλωση, η Peteat  ετοιμάζει ολοκληρωμένα μενού για τους πιστούς σας φίλους, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών,χρωστικών ή τεχνητών αρωμάτων. Η θερμική επεξεργασία, δηλαδή το μαγείρεμα, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος επεξεργασίας τροφής, διότι καταστρέφει αναμφίβολα όλους τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς που μπορεί να βλάψουν τον σκύλο σας. Μόλις η τροφή φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία ασφαλείας, αποσύρεται από την φωτιά για να μείνουν όσο το δυνατόν αναλλοίωτα τα θρεπτικά της συστατικά.

Στόχος της Peteat είναι:

  • να βελτιώσει το επίπεδο ζωής των σκύλων σας
  • να χαρίσει υγεία και ευεξία μέσω της διατροφής
  • να προσφέρει περισσότερα χρόνια ζωής

Η φροντίδα για μια ισορροπημένη διατροφή στα κατοικίδιά σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους δείξουμε την αγάπη σας!

Η Ηλέκτρα Παππά και Μάντω Μουρμουράκη, φίλες ζωής και συνεργάτιδες! Τον Δεκέμβρη του 2014 ιδρύσαν την Peteat, την Πρώτη Κουζίνα για Σκύλους στην Ελλάδα! Είναι μια νεοφυής επιχείρηση στην Αττική και ετοιμάζουν φρεσκομαγειρεμένο φαγητό για σκύλους, χειροποίητες λιχουδιές και τούρτες για σκύλους στην πιστοποιημένη κουζίνα τους στη Μεταμόρφωση.

Η αγάπη προς τα κατοικίδια τους, τις είχε ωθήσει στην αναζήτηση της καλύτερης σκυλοτροφής στο εμπόριο. Μετά από αρκετή μελέτη και απογοητευτικές πληροφορίες καταλήξαν να μαγειρεύουν οι ίδιες για τα σκυλάκια τους χρησιμοποιώντας υλικά που είχαμν ήδη στο ψυγείο του σπιτιού τους, παίρνοντας πολύτιμες συμβουλές από τον εξειδικευμένο στο μαγειρευτό φαγητό για σκύλους κτηνίατρό τους.

Εν τέλει, αποφασίσαν να κάνουν την αγάπη τους επάγγελμα και δημιούργησαν μετά από πολύ κόπο και εμπόδια μια νέα αγορά μέσα στην περίοδο της κρίσης!

Το όραμα τους είναι να αλλάξει ριζικά η φιλοσοφία γύρω από το φαγητό για τα κατοικίδια και να τους προσφέρουν πολλά και ευτυχισμένα χρόνια ζωής! Αρχή τους, αντίθετα με τις περισσότερες σκυλοτροφές του εμπορίου, είναι χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ υλικά πιστοποιημένα για ανθρώπινη κατανάλωση, καθόλου κόκκαλα, υποπροϊόντα, συντηρητικά ή τεχνητά άρωματα και χρωματισμούς.

Η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη του κόσμου μέχρι τώρα τους έχει γεμίσει χαρά και αισιοδοξία!

Βρείτε όλα τα προϊόντα της Peteat στο e-shop μας

 

Διαβάστηκε 58 φορές