Λεπτομέρειες προϊόντος

11,45 €
SKU: prod-650
Μαγειρευτή τροφή για σκύλους με κουνέλι
Μέγεθος

Μαγειρευτή τροφή για σκύλους με κουνέλι, λαχανικά και κινόα. Το κουνέλι έχει τα υψηλότερα ποσοστά πρωτεΐνης απο όλα τα βασικά κρέατα ενώ είναι γνωστό για την υποαλλεργική του δράση. Βοηθάει στην ανάπτυξη και συντήρηση του μυϊκού συστήματος, περιλαμβάνοντας πολύ σημαντικά αμινοξέα για την ανασύσταση των μυϊκών ιστών.

Τα λαχανικά προσθέτουν τις φυτικές ίνες και τις επιπλέον βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός του σκύλου σας, ενώ η κολοκύθα βοηθάει στην ισορροπία της χλωρίδας του στομάχου.

Τέλος, η κινόα (6%), βρώσιμος σπόρος με εξαιρετικό θρεπτικό προφίλ, προσθέτει επιπλέον φυτικές πρωτεΐνες, ασβέστιο και σχεδόν όλο το φάσμα των μετάλλων.

Στις τροφές μας θα βρείτε πάντα το μίγμα ισορρόπησης θρεπτικών συστατικών, φτιαγμένο από ζωολόγους διατροφολόγους, αποκλειστικά για τις συνταγές Noma. Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα εξασφαλίζει ότι κάθε γεύμα Noma βρίσκεται εντός των ορίων που ορίζουν οι διεθνείς οργανισμοί.

Ελληνικό Κρέας ΚουνελιούΚαρότοΜπρόκολοΑρακάς100% Οργανική Ελληνική ΚολοκύθαΚινόαΕλληνικό Βιολογικό ΛινέλαιοΜουρουνέλαιοΜίγμα Ισορρόπησης Θρεπτικών Συστατικών

Θερμίδες (Kcal/100g) 153, Πρωτεΐνη 13,4% min, Λιπαρά 4,2% min, Φυτικές Ίνες 2,5% max, Υδατάνθρακες 2,5%, Υγρασία 66% max, Αναλογία ασβεστίου/φωσφόρου 1,3:1